BMBW

Nu har jag inte uppdaterat på ett tag, varit för lat av mig =)

I fredags gjorde jag ingenting, iaf inte vad jag kommer ihåg..

I torsdags var jag och bowlade med lite tyska au pairer.

Å nu till helgen!

Lördag: hade jag lite baby sitting åt D, C, P och deras kompis. Vi såg på cast away, käkade mac&cheese och tog det lugnt.

Söndag (idag): sov till 12, vid 1 stack jag, michael och duncan till peninsula och köpte liftkort, snowboard, boots, bindingar och snowboard-glasögon! Sweeet, kalaset gick på $740, för 2 veckor sedan köpte jag en kamera för $1100, inga pröblem. Bara leva på luft & vatten nu fram till cayman island, västindien, i december =) Eller kanske inhandla vinterkläder e smart.. :)

Förövrigt tränar jag kickboxning och TRX nu, om en månad eller två så startar jag med maui thai & mma. Life's guuuud!


Das board!

Med lite skor i

undersidan

nya skor

Nya goggles, med flöt på samt jag i reflekton, så jävla sköna!

Hepp off for some happy adventures :> (sätta ihop duncans bräda)

Klart slut.

Så gick jag ner till stan

Vaknade vid 8, drog mig fram tills 10 tiden i sängen och såg på film.
Vid 10.30 tog jag kamera och traskade in till down town!

Jag gick först till biblioteket, sedan till carribou coffee house, sedan vidare mot road 91 vilken är "main street" I Hudson. Längst med main street låg deras kända klocktorn, dave's cosmic subs samt en cupcake affär!

Jag kom hem precis i tid för att plocka upp p från bussen. Kimberly är hemma idag p.g.a sjukhus besöket igår, men hon mår bättre nu, som tur är =)

Right, här kommer lite oredigerade bilder, lika bra ni blir vana vid det, för tar för lång tid annars!



Under en bro på prospect road.

Det är här alla skolbussar "sover" =)

En del av biblioteket, en trappa upp.

Resturangen, One red door, right? eller 2..?

3 meters gitarr!

I centrums center fanns det något slaggs, chill ställe...

Ja.. här har ni bild av tornet!

Cupcakes, what more is there to say?

Halloween stylat hus.

Mitt rum, sett ifrån trappan. TYP..

Nu ska jag kicka boll med grabbarna, laters!

Klart slut.

Score!!

Idag provade jag kameran lite! Jag vet att kvalitén suger på denna bilden. Det är endast för att skalan på bilden ska fungera med bloggen, orkar inte ändra om, än. Men detta var en ganska så cool inställning att fota med iaf!

Så imorses stack jag ut och tog lite kort, det var fint höst väder. Omkring 20 grader varmt!

Orkar inte skriva så mycket idag, så får mest bli lite bilder på huset.. sett från gatan å baksidan..

Gatan jag bor på.
Typiska brevlådor..

My house + 2 doggies!
Lite närmare...

Huset sett ifrån gatan.

Maggie & luna, luna är så fet så hon inte kan sitta normalt! 
Hösten börjar komma här med.
Typisk brandpost, eller vad det heter..

Huset sett från baksidan, vet att solen lyser i linsen, glömde hålla för.. men vafan 1st time!
Schysst vinkel ifrån altanen.
Snygga färger på baksidan, ser ni att ingen har staket?!?!

motljus.

Min host moms car till vänster, min till höger. Kolla hennes registreringsnummer! ;>
Jag lever tydligen fortfarande! 

Sitter och kollar på Bolt med P nu, D kommer om 10 min.
Kimberly & michael åkte till sjukhuset för 1 timme sedan, kimberly mådde ej bra. Risk för att hon måste stanna över natten på sjukhuset, så hoppas att hon inte behöver det å hon snart blir frisk, så grabbarna inte behöver dras med mig 24/7 =) haha..
Hepphapphepp, hoppas bilderna duger för dagen. Kanske kommer lite mera ikväll ifrån inuti själva huset, får se!

Klart slut.

En tripp till Best buy = en kamera rikare

Jag gick upp vid 9, snackade lite med Kimberly om hur dagen skulle gå till. Hon kom hem sent så skulle laga lite käk åt familjen. Stack iväg vid 11 till Macedonia och in på bestbuy.
Det blev en Nikon D5000, med standard objektiv som var VR på samt 55-200 mm med VR i.
Köpte även en kamera väska med axelrem, som man kan plocka ur väggarna i, så jag kan även lägga ner min laptop tillsammans med kameran. Tyckte det verkade bra! Sedan blev det 2x8 gb extreme memory card, fina fesk'en!

Vid 2 åkte jag och hämta D och hans 2 kompisar, vid 3 hämtade jag P hos hans vän där han varit på lunch och lekt.

Efter jobbet läste jag lite i manualen till kameran, en hel del att lära sig..


Operations Central
This is where the shit happends.

wall of epicness
Skate boarden jag fick på väggen av grabbarna och en schysst tavla.

mhm!
Laptop, tv, datorbord och min griffeltavla i gitarr form på väggen.


Yes, jag lever!

DISCOUNT!!!

ÄNTLIGEN har discounten kommit! Så jag ska iväg till streetsboro eller macedonia och köpa min jävla kamera osv. AWESOME!! Så får väl uppdatera bloggen 2 gånger idag, med bilder andra gången =)
Jag ska även förbi GNC och kolla inför när jag börjar träna i veckan.
Ahh gött att vakna upp idag, mötte precis min värdmamma i dörren som sa att yngsta grabben inte kom hem förns kl.15 för han åkte med en skolkompis hem efter skolan.
Sweet! Så nu blir det frulle och roadtrip!

Later!

Klart slut.


Bowling.

Igår kväll tog jag en kaffe på starbucks (five bucks) i Hudson, med Laurene. Trevligt. Dom hade inga kanel bullar :( Men efter att förklarat att det var kanel bullens dag, i sverige, så efter 10 minuter kom servitisen ut med en, vetefan var ifrån. Men fick en i alla fall en kanel bulle! Gratis dessutom :>

Jobbar mellan 1210-1730 ungefär. Skön dag, behöver inte göra så mycket förutom att köra 2 tvättmaskiner så är dagen räddad. Vid halv 4 ungefär måste jag dock köra C till hans hebriska skola, kanske ej blir av då det ska regna ungefär 3mm i timmen ifrån kl.2 och frammåt, om prognosen stämmer. Ganska mycket i alla fall. Mönstringen på bildäcken här är skit. fick hjulspinn av dugg regn å lite lätt tryck på gasen, så kanske skippar att köra dit honom i ösregn, då det är första gången jag ska köra dit.. Får se som sagt.

Ikväll runt 7-8 blir det bowling i Solon. Kommer att bli Grymt kul! Hoppas vi blir runt typ 10 pers, så man kan köra 2 lag, för skojs skull =)

Hepp, dags för frukost och göra något av dagen!

Klart slut.

Måndag, tvättdag..

Right. Frukost, dusch, tvätta och sedan vänta på att parker kommer hem så man kan fixa käk till honom och sätta på en film åt honom..

Igår flyttade en au pair polare lite närmare Hudson, ifrån Westlake till Akron. Så ikväll ska jag ut å ta en kaffe med henne.

Tänkte ta med parker till asian sun i eftermiddag med, ett kampsports ställe. Ska skriva upp honom på att ta tae kwon do klasser. Jag ska även börja träna där, blir cage fitness, kettle bell, kick-/thaiboxning samt street fight. Kommer bli skönt att börja träna igen.

aaaight, nu ska jag tvätta lite mera.. Later

klart slut.

Sunday & starbucks.

Gick upp vid 9 tiden, köttade på med gröt och bananer som vanligt :> vid 10 tiden åkte jag, michael, P & C till deras söndags skola. Efter det stack jag och michael till starbucks och tog en kaffe å satt och snackade om lite allt möjligt. T.ex. att iPhone 4 G är 700-800 dollar billigare i usa, which is nice!

Vi var även vid något köpcenter så vi gick och köpte mig en plånbok, kostade egentligen $30, men fick den för $10 på sale, vilket är 70 kronor ungefär. Jag skulle gissat på om jag köpt den plånboken i Sverige hade den legat på 450-600 kr.. Life's guuuuud.

Jag har även inlett operation: Going to Vegas once I turn 21!
Fyller ju 21, vilket betyder krogen, köpa alkohol osv i usa, den 24 jan '11.
Så den 28 jan - 30 jan sticker jag, antagligen en au pair polare terese som jag mötte på orientation i NYC dit med 2 polare! Min host dad har en andelslägenhet i Vegas så, NP! Bara att fixa flygresan, fylla 21 och spara lite cash, and we're set!

Ikväll ska jag nog in till Cleveland igen käka ute med några polare. Tar det som det kommer! Men om det inte blir så, så blir det att kolla på G.I Jane ikväll! Men som far säger, Om "OM" hade existerade hade drottningen varit kung, right.

Klart slut.

paninins & bonfire.

Stack till Solon med Miri, Jula, Anne och manja. Satt och chillade på sportbaren paninins, var nice. Dit kan man lätt åka igen! Efter det stack vill till någon polare till Anne och där var det hot tube, bonfire och något spel..

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra förutom att jobba ikv. Så blir väl att beställa hem pizza å se någon film med grabbarna när föräldrarna är ute.

Har precis lärt mig hur deras on demand fungerar. Helt jävla epic. tror jag har minst 200 filmer SOM ÄR BRA, "live & direkt" som jag kan spola fram å tillbaka i osv osv, gratis. Det är kanon!

tillsvidare,
Klart slut.

Soc, chill, pool.

Drog iväg till Akron vid 10 tiden, var framme runt halv 11. Körde dit utan gps, kändes stabilt!
Fick vänta i cirkus en kvart. Sedan fram till disken visa lite papper, hjälpa dom stava till alla svenska namn haha..
Stack där ifrån vid  11 ungefär.. Så jag han hem och chilla innan P kom hem!
Vi spelade lite fotboll och basket innan lunch. Hans lunch var en pancake sandwich.
Bestående av 2xpancakes. Galet mycket nutella och floursocker på nutellan. så hade man en pancake som botten och en som topp..
Vi kollade på Cloudy with a chance of Meatballs idag igen! Känner på mig att innan året är slut så kan jag alla repliker! D kom hem med sina polare och övade med sitt band, dom ska spela på en halloween fest vi ska ha här.
Sen kom C hem och spelade dator..
Så det var en chill dag!

Nu väntar jag på att Michael ska komma hem, se om vi fått något discount brev än.. Om inte så får jag väl vänta en vecka till.. Vi ska nog dock iväg å handla sen, det är kul, mycket att se.

JUST DET. Idag såg jag min första officiella abnormt stor tjockis. Han hade en käpp med 4 tennisbollar på i ena handen, och i andra en käpp med syrgastub på som han andades ur för han var så fet samt en person som hjälpte honom hålla balansen, det var på domstolen i Akron. Rena zoo'et. Glömde ta kort ://

Ikväll bär det av till solon, tror jag det hette.. skulle dit på ett poolparty ju. det kommer att bli intressant!

Klart slut, tillsvidare.

Cleveland!

Jobbade till 7 tiden idag. Vid halv 9 skrev en au pair att jag ej kände att jag skulle följa med dem till cleveland och chilla! Eller rättare sagt få en address och hoppas att jag hittar dem. Det gick bra haha. Förutom vägen hem, då gpsn ville köra mig igenom staden ist för runt om på en motorväg... segt.

Well det var min dag, imorgon bitti ska jag ta mig till Akron och fixa mitt social security!

Jag har fortfarande inte köpt min kamera, men den kommer snart, hoppas jag.

Imorgon blev jag medbjuden till ett poolparty, hos ngn random. Inomhus! Låter nice.. Får se hur kvällen går, update kommer..

Klart slut.

RSS 2.0