Busy wednesday

Var ledig fram till 4, eller ja 3.10 kom duncan. Men han är ju så pass självgående! bara fixa lite lunch å hänga med honom.

sov ut till halv 12, dusch + frukost. Efter det så tog jag bilen bort till en sportaffär och köpte mig umm.. Cotton hand wraps, för att linda in mina händer i när jag tränar på kickboxningen.
Vid 7.15 var jag på kickboxningen som jag inte kunnat köra på 1 månad då jag haft skadad fot och söndriga knogar på höger hand, less fun. Att linda in handen blev succé, inga nya skador och man kunde ta i lite extra då man fick extra padding ifrån bomullen, skönt!
Dock blev inte lektionen långvarig, 7.40 avslutades träningen jävligt abrupt och lokalen fick evakuerades, en tornado var på väg. Tänkte att det inte kunde vara sååå farligt, gick ut.. Det var .. kolsvart, inte sådära vanligt MÖRK himmel, det var fan som ett svart hål, skumt. också snöade det och var jätte varmt!

Började dugg regna när jag satte mig i bilen, när jag väl körde in i garaget stod michael och Parkie där och kollade på vädret, det hade nu börjat hagla smått. På loppet av kanske 30 sekunder blev små hagel till pingisbollar, de smällte snabbt och var ju inte så smart att gå ut å plocka dem med orkan vindar, kom jävligt plötsligt!


Litet hagel..


Kameran krånglar just nu så blev suddigt somfan.


Lägg märke till alla löv. Det blåste på ganska så bra.

http://www.youtube.com/watch?v=Vlb4HkLKUXw
Smakprov på lite hagel

Så allt eftersom haglet intensiviserades så fick vi gå ner i källaren. Det var ganska så brutalt! Väl i källaren gick strömmen. Då gick larmet, underbart!

Just nu är klockan 01.20 och det åskar fortfarande. Dock var "tornado watch/alarm" över vid 20.00 tiden här.

Time att dunka kudde, har en händelserik dag imorgon! Bilder kommer nog!

Klart slut.

Bra Jakob reder sig själv

I brist på gårdagens köttmarknad... Tog jag saken i egna händer å gjorde köttbullar vid 23 igår kväll!
AP GÖTT!



Nu har jag 2 timmar kvar på arbetsdagen, det flyter på.

Klart slut.

Fin fint

Det var 28 grader idag.
Hurtig som man var drog jag på ett kvinno-misshandels linne och såklart ett passande baseball trä och mina löpar flipflops. Med baseball trä't i högsta hug gav jag mig ut för att hitta en hustru, utan lycka. blev mest baseballs att slå. 
Besviken.
Men det är ju en dag imorgon med!



Det går bra nu! Förutom en infekterad visdomstand, men den håller på att läkas.

Klart slut.

cupcakes for bday!

Parker fyllde år i lördags. Så min värdmamma bad mig att göra cupcakes till parkers födelsedag. Samt att bjuda hans klasskompisar på! Så det var ju bara att fixa ingredienser å köra!

D & P fixar smet

Cupcakes!

Åkte förbi walmart och köpte en födelsedags present. Gick förbi några tårtor. Förbannat äckligt!
bday boy and his bday cake.

Klart slut.

RSS 2.0