swe pancakes + nutella!

Idag gjorde jag å Parker svenska pannkakor till lunch, för hans del.
Han grejade det riktigt bra. Dom har ju ingen riktigt bra sylt här borta, inte som jag hittat i alla fall.
Så det fick bli nutella på pannkakor istället!
Här kommer lite action shots!


Måste.. ha.. mera..!
Traces of nutella...

blev några över!

Här är ett klipp på när Parker gör en pannkaka:
http://www.youtube.com/watch?v=oPaAK2jZgkU


Klart slut.

NYC + Midsommar = sant

Då var planet till NYC bokat över midsommar, 24-26 juni! träffa jacob ifrån au pair orienteringen vi hade förra september! Blir även att möta upp pappa och BM, dom har fixat ett hotell rum åt mig. Härligt!
Ser fram emot att komma bort en weekend, lite lagom supelse på det hela med många sköna saker att göra.
Equals win!

Klart slut.

Schweet!

Mina hostparents fixade så jag bara jobba 51 veckor på mitt au pair år, så jag får 5 veckors resetid, schysst! :)

Nao, time to ZzzZZ! 

Klart slut.

resemånad

satt å kollade lite på resorna nu.. om jag sparar ihop omkring $5000 så har jag verkligen inga problem att klara 4-5 veckor!

tror jag fixar omkring $2000 ifrån swe och sedan sparar jag $3000 ifrån mina löner här, jag har 22 löner kvar.. betyder att jag kommer att ha ungefär $59 i veckan haha.. kommer inte riktigt gå jämt, men ska ge mig fan på att det ska gå! + att jag får $500 för ett "avslutat år" här som au pair... kommer ej ihåg om jag får den i handen, på kontot.. före eller efter jag lämnar här.. återstår att kolla upp så man kan räkna om lite.

Ska resa med en ryggsäck + en resväska som handbagage, så kan räkna bort incheckning av väskavgift! 

$2000: för 12 dagars buss tur i cali... massa nationalparker las vegas, LA, san fransisco, helikopter tur genom gran canyon..  det jag nämnt kommer att kosta flyg till SF ungefär $150, bussresan som inkluderar de flesta mål mat + alkohol(viktigt!) kommer att kosta $1150 optimalt. sedan en helikopter tur på cirkus $250.. 
$1650 med andra ord, $450 att köpa onödigt för på resan!
-$ en natt i SF då jag väntar på att resan ska börja.

$2000: för 2-3 veckor på hawaii.. flyget dit kommer att gå på ungefär $400 ifrån Los angeles där bussresan kommer att sluta. Beroende på tider åker jag samma dag som min bussresa slutar, alternativt ett dygn senare så jag hinner att tvätta mina kläder. Det är ju en fråga om ork!
Hittat ett perfekt hostel som är för $25 på hawaii.. så boendet kommer att gå runt på cirkus $350-525 där..
Så för cirkus $1000 har jag boende samt flyget dit klart. Sedan för ungefär $300 extra har jag 3 olika sight seeing saker att göra..  Då har jag $700 "kvar" att leka med.. för surflektioner, dykning, hoppa fallskärm? fuck do I know! Att flyga mellan öarna på hawaii kostar ungefär $35, super billigt. Så blir ju garanterat att kolla in någon extra ö!

Hawaii kommer jag garanterat gå "minus" på, i alla fall bli jävligt tight! Så om jag sparar upp till $5000 ungefär kommer det ju inte vara några bekymmer i vilket fall! Ifall jag tänkte hyra en bil så jag kan ta mig runt.
Enda som fattas nu är en resekamrat, men det är ju relativt!
Time to go and save some money.

Klart slut.

kboxin'

Träningen går bra, var lite segt senaste tiden med lite skador här och där och en läkning av en söndrig knoge, men det kommer bättre tider snart!

Vet inte om jag sa det men.. började på 88 kg och gått ner till 73, så är hyffsat nöjd.
Så nu har jag lagt om dieten för att lägga på mig lite muskelmassa istället för enbart ha en low cal diet och gå ner i vikt.

Tänkte ta och kolla upp priser osv för min sköna semester på typ 4-5 veckor i slutet av mitt år.. tänkte dra till kalifornien och se lite nationalparker, flyga helikopter över gran canyon. Kanske lite forsränning också?
Sen hoppar jag på planet till hawaii för att surfa, besöka vulkaner, hoppa fallskärm? och dyka! efter det eventuellt så åker jag till morbror robert nere i florida igen för att sedan bege mig hemmåt! Mycket man vill göra, får se hur mycket jag orkar och vill spara till detta... Research it is!

Nu är arbetsdagen slut och det är dags för träning! 

Klart slut.

RSS 2.0